ÎN 2020 MUNCITORII DIN ASIA DEVIN FOARTE CĂUTAȚI DE FABRICILE DIN ROMÂNIA

Piața muncii din România este în continuă dezvoltare. Ultimul studiu arată că pentru anul 2020 se preconizează un număr de 30.000 de muncitori.

Peste tot sunt anunțuri de recrutare pentru că nu mai este forță de muncă în România. Cele mai bune țări pentru a aduce muncitori sunt cele din Asia de Sud-Est. Sunt țări care, tradițional sunt exportatoare de forță de muncă, au legislație și au totul reglementat.

Dacă în 2019 din această parte a lumii au venit muncitori, preponderent în domenii precum Horeca sau construcții, acum se pare că vine rândul industriei. În 2020 fabricile vor începe să importe forță de muncă din Asia.

Companiile care vor căuta forță de muncă străină vor fi fabricile, cele care au lucru repetitiv, pe bandă, și care nu găsesc capitalul necesar pentru automatizare. Aici s-a întârziat destul de mult, iar necesarul real este foarte mare. Anul 2020 va fi anul în care zona asta va solicita cel mai mare aport de forță de muncă și cum forța de muncă locală nu există, vor fi necesari tot mai mulți lucrători din import, din statele non-EU ale Asiei de Sud-Est și nu numai.         

Despre noi :

Suntem prezenți pentru a sprijini partenerii să aleagă cele mai bune soluții. Recrutăm personal calificat și necalificat din Pakistan, Bangladesh şi alte ţări din Asia, în diverse domenii, precum construcții, HoReCa, panificație, agricultură dar și în alte diverse ramuri ale industriei, pe baza cerințelor dumneavoastră pentru posturile vacante. Scopul nostru este de a garanta că muncitorii aduși sunt conform criteriilor angajatorilor.

Globalizarea aduce după sine oportunități pentru toate categoriile de oameni, în special pentru salariați, astfel că oferim candidaților, cetățeni non-UE, asistența de care au nevoie pentru ocuparea unui loc de muncă sigur unde să își dezvolte o carieră și pentru a se adapta la condițiile de trai și muncă în Romania.

Dacă cauți profesionalism și calitate a serviciilor oferite într-o companie de recrutare, atunci S.C. SUBSTITUTE S.R.L este alegerea perfectă pentru tine! Contactati-ne !