e-mail : intrastatserv@gmail.com
Program : Luni - Vineri : 9:00 - 17:00

Despre noi

Misiunea noastra

Recrutare personal, mediere și consultanță, Declaratii Intrastat

S.C. SUBSTITUTE S.R.L. oferă o gamă de servicii diverse pentru companii, care include recrutarea forței de muncă din Asia (cetățeni non-UE), realizarea documentației și consultanță pentru angajare în România si introducere/depunere Declaratii Intrastat.


Recrutăm personal calificat și necalificat din Pakistan, Bangladesh şi alte ţări din Asia, în diverse domenii, precum construcții, HoReCa, panificație, agricultură dar și în alte diverse ramuri ale industriei, pe baza cerințelor dumneavoastră pentru posturile vacante. Scopul nostru este de a garanta că muncitorii aduși sunt conform criteriilor angajatorilor.


Globalizarea aduce după sine oportunități pentru toate categoriile de oameni, în special pentru salariați, astfel că oferim candidaților, cetățeni non-UE, asistența de care au nevoie pentru ocuparea unui loc de muncă sigur unde să își dezvolte o carieră și pentru a se adapta la condițiile de trai și muncă în Romania.


Putem fi alegerea dumneavoastra in ceea ce priveste raportarea INTRASTAT.


Suntem prezenți pentru a sprijini partenerii să aleagă cele mai bune soluții.

Dacă cautați profesionalism și calitate a serviciilor oferite într-o companie de recrutare, atunci S.C. SUBSTITUTE S.R.L este alegerea perfectă pentru tine!

Contactati-ne